Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Een bucketlist voor honden: deze 7 dingen moet je zeker eens doen met jouw viervoeter

Weet je niet wat gedaan met jouw hond op een luie zondagmiddag? Dan kan het boek “Mijn hond & ik: 200 dingen die je moet gedaan hebben met je allerliefste viervoeter” van schrijfster en hondenvriend Steffi Verjans (29) wel van pas komen. Verjans heeft een heuse bucketlist opgesteld, wij zetten de zeven leukste ideeën op een rijtje.

6 reacties

 • Horatio Vantorre

  3 jaar geleden
  Wij doen ELKE DAG vele dingen samen. Soms gewoon frietjes eten en lui zijn. Soms samen poetsen ( ik poetsen zij kijken ) soms samen wandelen heel ver, altijd bijna samen op reis. Wij hebben dan ook een onverbrekelijke band jazeker.
 • Ronny Severeyns

  3 jaar geleden
  Bucketlist? Misschien voor mensen die te lui zijn om hun hond gewoon uit te laten. Voor zij die hun trouwe vriend graag zien is dit minstens wekelijkse kost. Elk weekend zat ik met mijn hond in de bossen. Hij liep altijd los, vaak de volle 20km, heeft op begrtoppen gestaan van +2000m, ging altijd mee op vakantie. Enkel die flauwe 'puppyborrel' zever heb ik over geslaan. Het resultaat is een band die nooit stuk zal gaan, en een oneindige dankbaarheid van mijn wollige vriend.
 • mignon mignon

  3 jaar geleden
  Leuk,hebben een puppy van 5 maand.zal zeker van pas komen het boek
 • FILIP COUVREUR

  3 jaar geleden
  Heb het boek besteld......dieren zijn je beste vriend......altijd blij ,jammer dat ze niet kunnen praten
 • Juliette Francois

  3 jaar geleden
  Elk initiatief om dieren te helpen, is een opsteker!

Wetenschap & Planeet