Meer dan dertig honden werden in het busje gepropt.
Volledig scherm
Meer dan dertig honden werden in het busje gepropt. © Politie Düsseldorf

Duitse politie bevrijdt meer dan dertig puppy's die in klein transportbusje gepropt zaten

De politie van Düsseldorf heeft 34 puppy's bevrijd uit de klauwen van vermoedelijk illegale hondenhandelaars. De kleine Franse buldogs, Cane Corso’s en jonge West Highland terriërs waren in kleine kooien achterin een transportbusje gepropt, zonder voedsel of water. Twee mannen zijn opgepakt. 

8 reacties

 • MYRTHE PASS

  2 maanden geleden
  Gelukkig was er een alerte voorbijgaande, die hiervan melding maakte.
 • rudi maerevoet

  2 maanden geleden
  elke keer als ik over zulk dierenleed lees of hoor bloed mijn hart
 • Van Ryckevelde Ryckevelde

  2 maanden geleden
  Als passionele fokker heb ik al meer dan 300 aanvragen gehad voor pup mensen willen hond om te wandelen /goede fokkers hebben r geen dus broodfokkers doet t beter dan ooit
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Dit is dus de broodfok. Wie geen fortuin voor een hond wil betalen koopt zulke 'raspup'. Terwijl er in B en NL 75 organisaties zijn die bonafide een straathondje aanbieden. Een gezond, gesocialiseerd dier zonder gefokte afwijkingen.
 • gilberte Vergaelen

  2 maanden geleden
  In het week end gebeuren er rare dingen. Niet lang geleden zag ik op de E40 een camionette rijden met Roemeense nummerplaat, vol met kooien tot het dak. Ik dacht toen ook "waarschijnlijk vol met hondjes" maar ja, wie ben ik om me daarmee te moeien. Politie ziet dat toch ook!
 1. Reuzenpanda’s zien er schattig en knuffelbaar uit: zo agressief zijn ze in werkelijkheid
  3

  Reuzenpanda’s zien er schattig en knuffel­baar uit: zo agressief zijn ze in werkelijk­heid

  Ze zien er reuzeschattig uit met hun wit en zwarte vacht en zitten doorgaans rustig rond te kijken terwijl ze op een bamboescheut knabbelen. Maar toch zijn reuzenpanda’s niet zo knuffelbaar als ze wel lijken. Dat ondervond een verzorger van dierenpark Pairi Daiza afgelopen weekend nog toen hij te dicht bij de 4-jarige reuzenpanda Tian Bao kwam. Maar hoe agressief zijn deze dieren nu echt?
 2. Na opschudding in VS over mogelijk giftige vlooienband: hoe bescherm je huisdieren het best nu het teken- en vlooienseizoen begonnen is?
  PREMIUM
  3

  Na opschud­ding in VS over mogelijk giftige vlooien­band: hoe bescherm je huisdieren het best nu het teken- en vlooiensei­zoen begonnen is?

  De ook bij ons verkrijgbare Seresto-vlooienband ligt in de VS onder vuur omdat er honderden sterfgevallen van huisdieren aan toegeschreven worden. Wat zijn de gevaren en waar moet je op letten als je kat of hond doeltreffend én veilig tegen vlooien en teken wil beschermen? “Geef nooit een middel voor een kleine hond aan een kat”, is maar één van de gouden tips van prof. Mathias Devreese (UGent) voor het aanbrekende vlooien- en tekenseizoen.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw

Wetenschap & Planeet