Deze dode wolf werd wellicht aangereden op de snelweg.
Volledig scherm
Deze dode wolf werd wellicht aangereden op de snelweg. © RV

Dode wolf gevonden langs snelweg vlakbij Eindhoven

Op de pechstrook van de Nederlandse snelweg A67 ter hoogte van Ekenrooi, niet ver van Eindhoven, is maandagochtend vroeg een dode wolf gevonden. Vermoedelijk is het mannetje aangereden en om het leven gekomen, aldus een woordvoerster van snelwegbeheerder Rijkswaterstaat.

3 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Gewoon.;er zijn er al teveel
 • Gaston Foubert

  4 maanden geleden
  Als er in Canada in een bosrijk gebied met slechts één weg er dwarsdoor een wolf die weg dwarst en doodgereden wordt door die auto die er één keer per jaar doorrijdt zal er nog commentaar zijn op de wolven.
 • Kris Dhooghe

  4 maanden geleden
  Wolven horenhier niet thuis,maar in de natuur ,niet in dit vol bebouwde en geasfalteerde landje met een wirwar van wegen!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. “Een wolf die te dichtbij komt, dat is gedrag dat we niet mogen tolereren": onderzoeker geeft uitleg over wolvengedrag
  PREMIUM

  “Een wolf die te dichtbij komt, dat is gedrag dat we niet mogen tolereren": onderzoe­ker geeft uitleg over wolvenge­drag

  De wolf rukt vanuit het oosten almaar verder op naar het westen, ook in ons land. Dat maakt mensen bang. Als die wolven zo schuw zijn, waarom komen ze dan zo dicht bij onze wegen? En als ze schapen doden, waarom zijn ze dan geen gevaar voor kinderen, die toch kleiner zijn? Wolvenonderzoeker Joachim Mergeay antwoordt zonder omwegen op onze vragen over wolven.

Wetenschap & Planeet