Martin Le-May
Volledig scherm
© Martin Le-May

Deze prachtige foto is in werkelijkheid een strijd op leven en dood

Het lijkt een fantastische foto van twee dikke vrienden, maar dat is het jammer genoeg niet. Martin Le-May uit Londen kon dit unieke kiekje vastleggen van een kleine wezel die een lift kreeg op de rug van een specht. In werkelijkheid probeerde de wezel de specht echter te doden. Gelukkig kon de vogel ontsnappen.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. ‘Bobcat’ zorgt voor ontruiming van middelbare school, terwijl het een vermiste huiskat is
  Play

  ‘Bobcat’ zorgt voor ontruiming van middelbare school, terwijl het een vermiste huiskat is

  In deze middelbare school worden alle leerlingen naar huis gestuurd omdat er een ‘bobcat’ wordt vastgelegd op de bewakingscamera’s. Agenten komen ter plaatse om het wilde dier te zoeken. Na een twee uur lange zoektocht vinden ze geen bobcat maar wel een vermiste kat, Kashi. De huiskat wordt overgebracht naar een asielcentrum, daar wordt zijn chip ontdekt. Zo kunnen ze hem met zijn familie herenigen.

Wetenschap & Planeet