RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Deliveroo voor uw hond: Belgisch bedrijf levert verse maaltijden aan huis. “Maar toch”, zegt de dierenarts, “is er niks beter dan hondenbrokken”

Verse maaltijden voor uw hond aan huis, het bestáát: het Belgische bedrijf Dog Chef verkoop zulke hondenmaaltijden nu al in vier landen — of hoe het deliveroo-business model ook voor dieren opgang maakt. Maar is dat goéd, voor uw trouwe viervoeter, zo’n prakje met verse kip en worteltjes en rijst? En als u dat kan laten leveren, kan u dat dan niet voor een tiende van de prijs zélf maken? En is er eigenlijk iets mis met de klassieke hondenbrokken? 

8 reacties

 • Danny Van Landeghem

  1 jaar geleden
  Wat een gezwam! Hondebrokken het beste? Vraag eens na bij elke serieuze kennel die rashonden kweekt, geen enkele geeft brokken, iedereen zweert bij versvoer. Een hond is een vleeseter, afvalbak.
 • Nema De Geest

  1 jaar geleden
  Wij zijn overgeschakeld op verse voeding voor de hond (wij voegen wel vaak beendermeel toe). Goedkoper en de hond is veel gezonder: mooiere vacht, actiever, gezonde tanden, betere stoelgang.
 • An Janssens

  1 jaar geleden
  Zelfs tijdens het kamperen geef 'k m'n hond nog geen brokken. Wat een artikel weeral ...
 • Bruno willems

  1 jaar geleden
  Mijn golden retriever altijd hondenbrokken gekregen van een heel deftig merk 15 jaar geworden en nooit ziek geweest Is dit jaar in zichzelf ingeslapen wat nog altijd pijn doet
 • Sofie Dewitte

  1 jaar geleden
  amai kan er misschien eens een studie gedaan worden voor een dierenarts zijn mening komt uiten? Wij hebben eerst brokken gegeven en nadien overgestapt naar verse voeding en het verschil is GIGANTISCH! veel minder kakken, veel mooiere vacht en veel enthousiaster bij het eten krijgen!