EPA
Volledig scherm
© EPA

Als huisdier gehouden leeuw te zien op TikTok, politie Cambodja neemt hem in beslag

De politie in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh heeft een leeuw in beslag genomen die als huisdier werd gehouden. De autoriteiten waren een onderzoek gestart nadat het beest was opgedoken in video’s op TikTok.

3 reacties

 • pascal Vanderlinden

  1 jaar geleden
  Hem houden als huisdier mag niet maar als er genoeg betaald word kunnen de happy few er wel 1 tje gaan afschieten in het wild. De mens is het lelijkste en meest moordend schepsel op aarde laat dat duidelijk zijn. Zonder mensen was de natuur een sprookje.
 • Nadia Deboosere

  1 jaar geleden
  Deboosere nadia gemengde gevoelens. Ten eerste die welp had bij zn moeder moeten zijn, dus ik wil niet verder denken wat daarom trend is gebeurd. Wat gaat er nog allemaal gebeuren met dat mooie beestje.. het is niet echt een mooi, rijk, intelligent land denk ik. Weet niet. Hopen maar da t het toch nog goed zal lopen.
 • Annette Van Meervelde

  1 jaar geleden
  Er is een tijd geweest dat in Brussel en omstreken ook een aantal Leeuwen, tijgers, en poema's gehouden werden. Hun nagels werden operatief verwijderd om geen schade aan de meubelen toe te brengen. Het beste voorbeeld ervan was Elza de leeuwin .