Een illustratiebeeld.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

71 kilo aan zwerfvuil gevonden in maag Indische koe

DierenIn India is maar liefst 71 kilogram aan zwerfvuil - voornamelijk plastic - gevonden in de maag van een koe. Dat kwam aan het licht nadat het dier betrokken raakte bij een ongeval, aldus de organisatie die de koe behandelde.

6 reacties

 • Joke Weyts

  2 jaar geleden
  Er bestaan filmpjes genoeg die laten zien hoe de vuilniskarren in India aanschuiven en hun afval gewoon rechtstreeks in een rivier dumpen. Amen.
 • willem sliggers

  2 jaar geleden
  Het zijn ook zwerfkoeien en niemand kijkt er naar om , dus is het vrij logisch dat ze vol zwerfvuil zitten. Dud containerparken en vuilnisbakken zijn de oplossing !
 • Mich Vanderhoydonck

  2 jaar geleden
  In India is werkelijk alles gepollueerd ,dooroverbevolking en religies betert het niet . Straten ,rivieren , lucht verkeren in dramatische toestand en dit desondanks Indiërs een slim volk is.
 • Charity Swinnen

  2 jaar geleden
  Verbaast mij niks. Is in zuid Afrika ook zo, voorbij stukken gereden 10x erger dan het stort, maar hier woonden mensen en dieren. Sorteren en recycleren is iets van rijkere landen. Wie moet krabben om rond te komen interesseert zich niet om het milieu en vervuiling. Is dus vechten tegen de bierkaai.
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  India... In china waren ze zo slim om jarenlang een geboortebeperking op te leggen, maar in India liet men gedijen met alle gevolgen van dien! de drukste mierenhoop van de wereld...