De jongen werd naar de Grendelbaan in Diepenbeek gelokt waar hij in een wagen werd geduwd.
Volledig scherm
PREMIUM
De jongen werd naar de Grendelbaan in Diepenbeek gelokt waar hij in een wagen werd geduwd. © Borgerhoff

Zes jonge gangsters ontvoeren 17-jarige nadat drugsgeld ‘vermist geraakt’... Tot blijkt dat ze de verkeerde aan het afrossen zijn

Een groepje jongeren heeft vorige week een 17-jarige uit Diepenbeek ontvoerd in het kader van een drugsverhaal. Het slachtoffer werd in een wagen geduwd en kreeg zware klappen. Tot de daders na meer dan een uur rondrijden eindelijk in de gaten kregen dat ze ‘de verkeerde’ te pakken hadden. “Toch zijn het geen zware jongens”, aldus één van de advocaten. “Ze zijn impulsief geweest.”

 1. Hasselaar (44) moet ruim 16.000 euro euro aan vrouw (69) nadat hij haar deed vrezen voor haar leven
  Hasselt

  Hasselaar (44) moet ruim 16.000 euro euro aan vrouw (69) nadat hij haar deed vrezen voor haar leven

  Een 44-jarige man uit Hasselt moet diep in de buidel tasten nadat hij op 29 november 2018 in dronken toestand volledig tilt sloeg aan de Abdijsite Herkenrode. Diep onthutst door de dood van zijn broer zocht hij die bewuste herfstdag naar menselijk contact. Uiteindelijk greep hij de toevallig passerende vrouw bij de keel. Hij krijgt hiervoor een celstraf van twee jaar met uitstel en moet aan de vrouw een schadevergoeding van 16.181,11 euro betalen.
 2. Patrick Nulens (Zonhoven United): “Plannen van vernieuwde accommodatie op de Basvelden zijn klaar, in mei starten de werken”

  Patrick Nulens (Zonhoven United): “Plannen van vernieuwde accommoda­tie op de Basvelden zijn klaar, in mei starten de werken”

  Eersteprovincialer Zonhoven United zag tijdens de coronacrisis net als vele andere clubs heel wat inkomsten aan zich voorbijgaan. Toch is de club niet bij de pakken blijven zitten. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de vernieuwing van de accommodatie aan de Basvelden en Oniva-verzekeringen verbond zijn naam aan de bloeiende United-jeugdacademie. “Een dikke pluim voor ondernemers die in deze sombere tijden dergelijke engagementen aangaan”, klinkt Zonhovens voorzitter Patrick Nulens tevreden.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance