(Themabeeld) - BioStrand is een start-up die zich bezighoudt met genetische data.
Volledig scherm
(Themabeeld) - BioStrand is een start-up die zich bezighoudt met genetische data. © Shutterstock

Start-up BioStrand ontvangt 235.000 euro aan subsidies

De Limburgse start-up BioStrand, sinds kort gevestigd in BioVille, kan rekenen op 235.000 euro aan subsidies van de Vlaamse overheid. “Met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen zorgen we ervoor dat Vlaanderen aan de top van de wereld blijft op vlak van biotechnologisch onderzoek”, klinkt het.

  1. RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkantshoeve: “Op een dag een Michelinster halen, dat is mijn droom”
    PREMIUM
    Wellen

    RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkants­hoe­ve: “Op een dag een Michelin­ster halen, dat is mijn droom”

    Kent u Yanaika Skrzyszkowiak (41) nog? Ze werd destijds bekend als deelneemster van de eerste editie van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’ en werd in 2011 verkozen tot ‘Ladychef of the year’. Sinds begin deze maand heeft ze met ‘The Black Knife’ een nieuwe zaak in Wellen, die ze samen met haar schoonbroer Niels Vranken runt. “De eerste weken lopen goed, we willen eerst wandelen en daarna pas lopen”, bekijkt ze de zaken nuchter.