Natuurfotograaf Niki Colemont spendeerde liefst 18 uur om deze fotoreeks in kerstthema te maken, met - uiteraard - een eekhoorn in de hoofdrol.
Volledig scherm
Natuurfotograaf Niki Colemont spendeerde liefst 18 uur om deze fotoreeks in kerstthema te maken, met - uiteraard - een eekhoorn in de hoofdrol. © Niki Colemont

Origineel kerstkaartje? Die maak je met de unieke en gratis eekhoornkiekjes van natuurfotograaf Niki (36)

Genk/DiepenbeekWie binnenkort een origineel kerstkaartje naar vrienden of familie wil sturen, mag rekenen op de hulp van natuurfotograaf Niki Colemont (36) uit Genk. Hij stelt zijn creatieve kiekjes van eekhoorns - waarmee hij nog recent de National Geographic Fotowedstrijd won - gratis ter beschikking, zodat iedereen ze met een mooie boodschap op de post kan doen.

  1. Hasselt krijgt 200 gloednieuwe elektrische deelfietsen in april, maar laat elektrische steps voorlopig achterwege: “Geen meerwaarde én gevaarlijk”
    PREMIUM
    Hasselt

    Hasselt krijgt 200 gloednieu­we elektri­sche deelfiet­sen in april, maar laat elektri­sche steps voorlopig achterwege: “Geen meerwaarde én gevaarlijk”

    Vanaf april start Hasselt met de uitrol van 200 gloednieuwe elektrische deelfietsen in het straatbeeld. De stad gaat daarvoor een samenwerking aan met het bedrijf Hoppy, maar wacht opvallend genoeg nog even met de elektrische steps. “Ze bieden geen meerwaarde, zijn gevaarlijk en de wetgeving rond veilig gebruik kan beter", vindt bevoegde schepen Marc Schepers (RoodGroen+).