De Renault staat wel erg schuin op de helling. Het treinverkeer op de drukke verbinding Luik-Hasselt stilleggen, bleek niet nodig.
Volledig scherm
De Renault staat wel erg schuin op de helling. Het treinverkeer op de drukke verbinding Luik-Hasselt stilleggen, bleek niet nodig. © RTZ

Leerling-bestuurder probeert te vertrekken op Aldi-parking. Dat verloopt niet geheel volgens plan

“Voor ik het wist, schoot de auto de parking af en hing ik wel héél schuin op de helling naast de spoorweg.” Leerling-bestuurder Cédric Smeers uit Diepenbeek wilde dinsdagmiddag met zijn Renault Scenic vertrekken op de parking van de Aldi langs de Steenweg, maar dat verliep allesbehalve vlekkeloos.

26 reacties

 • Diane Gijselings

  1 jaar geleden
  Mijn zoons namen 20 u les via rijschool daarna verplicht door ons in de spitsuren naar werk met ouders. Bij het examen werd letterlijk gezegd " Chapeau, moesten ze het allemaal maar zo doen. Proficiat "
 • Paul De Meersman

  2 jaar geleden
  Iedereen moet ooit leren rijden, maar we kunnen ons toch afvragen of dat leren rijden zonder begeleiding een goed idee is. Hier gelukkig enkel wat blikschade. Maar stel u voor dat hij dat voor heeft in het stadscentrum waar veel fietsers en voetgangers zijn...
 • Iris Eggermont

  2 jaar geleden
  Ik heb mijn rijbewijs ook behaald met 20 uur les en daarna alleen rijden. Door omstandigheden mocht ik een jaar niet rijden. Dan terug zelf de auto in gestapt heb geen ongeluk gehad gelukkig. Maar denk niet dat er hier mensen zijn die weten wat rijlessen kosten. Is enorm duur moesten ze het is een beetje betaalbaar maken dan zouden er meer jongeren lessen nemen. En hier zijn ook mensen dat van de eerste keer perfect auto konden rijden zeker???
 • Sandy Swennen

  2 jaar geleden
  Kan gebeuren! En wat een commentaar van iedereen amai. Uit maken leer je! Er zijn mensen die hun rijbewijs al 20 jaar hebben en een veel groter gevaar zijn op de weg! Deze jongen gaat hier tenminste iets uit leren.
 • Rosie Valcke

  2 jaar geleden
  Niets van aantrekken , je leert van je fouten. Toen ik leerde autorijden ben ik bijna de garage ingereden . Op de gas geduwd i.p.v. remmen. Succces nog
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph