(Van links naar rechts) De Diepenbeekse jongeren Junot Meers, Dries Geenen, Jaak Roggen, Jasper Vanhees en Ignace Meers stampen festival ‘Boer Zoekt Bier’ opnieuw uit de grond, maar ditmaal als grootste erkende testevenement van Vlaanderen.
Volledig scherm
(Van links naar rechts) De Diepenbeekse jongeren Junot Meers, Dries Geenen, Jaak Roggen, Jasper Vanhees en Ignace Meers stampen festival ‘Boer Zoekt Bier’ opnieuw uit de grond, maar ditmaal als grootste erkende testevenement van Vlaanderen. © Mine Dalemans

Grootste testevent van Vlaanderen ‘Boer Zoekt Bier’ verwelkomt 3.000 festivalgangers zonder mondmasker of afstand

DiepenbeekFeesten zonder coronaregels? Op ‘Boer Zoekt Bier’ in Diepenbeek kan het weer. Tenminste als de festivalgangers een hele rist aan coronacontroles passeren. Met 3.000 verwachte feestvierders is het lokale festival meteen het grootste erkende testevent van Vlaanderen tot nog toe.

 1. Liveradio, vlammende optredens en een grootschalige speculaasverkoop: Stadspark Hasselt wordt decor voor De Warmste Week
  PREMIUM
  Hasselt

  Liveradio, vlammende optredens en een grootscha­li­ge speculaas­ver­koop: Stadspark Hasselt wordt decor voor De Warmste Week

  Het Stadspark in Hasselt wordt in de week voor kerst het decor voor De Warmste Week. Hasselaren en passanten kunnen daar van 19 tot en met 24 december luisteren naar De Warmste Radio op Studio Brussel en MNM, plaatjes aanvragen én getuigen over hun acties voor De Warmste Week. Ook de stad zelf voorziet tal van initiatieven, zoals een grote bak- en verkoopactie van Hasseltse speculaas.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.