De hele stationsomgeving zou verfraaid worden met een tunnel voor fietsers en voetgangers.
Volledig scherm
De hele stationsomgeving zou verfraaid worden met een tunnel voor fietsers en voetgangers. © Borgerhoff

Geen treinverkeer tijdens het weekend van 8 tot 10 april

DiepenbeekVanaf vrijdag 8 april om 23.15 uur tot en met maandag 11 april om 4.30 uur wordt er gewerkt in de omgeving van de overwegen. Daarom is het treinverkeer tijdens dat weekend onderbroken.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Nachtelijke asfaltherstelling op Hasseltse Kuringersteenweg starten maandag: geluidshinder en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Nachtelij­ke asfalther­stel­ling op Hasseltse Kuringer­steen­weg starten maandag: geluidshin­der en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt vanaf maandag aan een nachtelijke asfaltvernieuwing tussen 20 en 6 uur op de Kuringersteenweg in Hasselt, vlak aan het kruispunt met de Crutzenstraat. Daar komt een nieuwe onder- en toplaag asfalt om de geluidshinder in de omgeving en het rijcomfort te verbeteren. Een overzicht van de verkeersmaatregelen.
  Hasselt