Diepenbekenaar Bram Vanhove (24) is ondertussen al drie maanden onderweg naar India met zijn opgelapt Ford Transit-busje.
Volledig scherm
PREMIUM
Diepenbekenaar Bram Vanhove (24) is ondertussen al drie maanden onderweg naar India met zijn opgelapt Ford Transit-busje. © Bram Vanhove

Bram Vanhove (24) uit Diepenbeek met oude Ford Transit op weg naar India: “Reizen is controversieel nu, maar ik werd gek als ik niet vertrok”

DiepenbeekTerwijl ons land na de sluiting van de horecasector opnieuw in gedeeltelijke lockdown gaat, is Diepenbekenaar Bram Vanhove (24) ondertussen in zijn opgelapt busje onderweg naar India. “Niet dat ik niet besef dat reizen controversieel is, maar ik werd helemaal gek in mijn hoofd.” 

 1. Stroompanne in gerechtsgebouw
  Hasselt

  Stroompan­ne in gerechtsge­bouw

  Het gerechtsgebouw van Hasselt kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag te kampen met een stroompanne. Daardoor raakte de verlichting en de verluchting in verschillende zalen defect. Dat is natuurlijk cruciaal om een zitting te laten plaatsvinden. Bovendien zijn verluchtingsproblemen door het coronavirus helemaal uit den boze. Na het nodige zoekwerk werden enkele zittingen verplaatst van zaal. Na een uur vertraging kon men dan toch van start gaan met de zaken op de agenda.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië