Auteur Jos Roofthooft bundelde 120 moppen. Die leverden 11.000 euro op voor het 'Huis van Erika Thijs' voor mensen met kanker.
Volledig scherm
Auteur Jos Roofthooft bundelde 120 moppen. Die leverden 11.000 euro op voor het 'Huis van Erika Thijs' voor mensen met kanker. © Toon Royackers

120 moppen brengen 11.000 euro op voor het goede doel

Deze week was het presentator en professioneel moppentapper Jos Roofthooft  even bittere ernst. De opbrengst van zijn moppenboek met 120 straffe en grappige verhalen gaat integraal naar het ‘Huis van Erika Thijs’ in Hasselt. Daar worden patiënten en hun familieleden die vechten tegen kanker opgevangen met een luisterend oor.

0 reacties

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Johan en Ashley stoten door in The Voice
  Leopoldsburg / Diepenbeek

  Johan en Ashley stoten door in The Voice

  De laatste duetten werden gezongen, hartverscheurende keuzes werden gemaakt en dé toptalenten voor de liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn gekend. Volgende week trekken de twaalf kandidaten voor team Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn naar de liveshows. Twee Limburgers konden zich nog verzekeren van een stekje in de finale. Ashley (24) uit Diepenbeek stak een ticket voor de liveshows op zak in team Laura. Johan (38) uit Leopoldsburg is lid van team koen. De 37-jarige Sonny uit Kinrooi kan met dank aan de Q-luisteraars ook nog in de liveshows belanden.