Bijzonder is dat het fietspad gedeeltelijk op de bestaande snelwegbrug over de Ruggeveldlaan wordt aangelegd.
Volledig scherm
Bijzonder is dat het fietspad gedeeltelijk op de bestaande snelwegbrug over de Ruggeveldlaan wordt aangelegd. © AWV

Werken aan fietsbrug over Ruggeveldlaan van start

DeurneVanaf maandag 27 september beginnen de werken voor de aanleg van een nieuwe ‘fietsbrug’ over de Ruggeveldlaan in Deurne. Op de bestaande snelwegbrug van de E313 wordt een fietspad aangelegd om zo een vlotte en veilige verbinding te creëren voor fietsers die gebruik maken van de fietssnelweg F107 tussen Antwerpen en Wommelgem. De werken duren ongeveer zeven maanden.

 1. Claude Marinower (Open Vld) pakt Cultuurschepen Nabilla Ait Daoud (N-VA) aan: “Is het nodig om ontluikende talenten hun dromen af te nemen en hen ook te schofferen?
  PREMIUM
  Antwerpen

  Claude Marinower (Open Vld) pakt Cultuur­sche­pen Nabilla Ait Daoud (N-VA) aan: “Is het nodig om ontluiken­de talenten hun dromen af te nemen en hen ook te schofferen?

  “Rond het dossier van de besparingen op cultuur hangt de akelige geur van de arrogantie van de macht, terwijl ik dat bij u niet zou hebben vermoed.” Open Vld-gemeenteraadslid Claude Marinower, behorend tot de meerderheid, zorgde donderdag voor de opmerkelijkste tussenkomst tijdens de raadscommissie van schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA). De oproep van de oppositie om met de protesterende kunststudenten in het stadhuis te praten, bleef onbeantwoord.
 2. Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de regio Antwerpen, die jouw bezoekje waard zijn: van LEF in Antwerpen tot Guapa in Zoersel.