Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © CVDP

Vrachtwagen getakeld omdat bestuurder onmiddellijke inning niet kan betalen

DeurneDe politie heeft gisteren een verkeerscontrole gehouden in de Belcrownlaan in Deurne. In totaal werden 44 overtredingen vastgesteld. 

 1. School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”

  Een nieuw album uitbrengen nét voor corona toeslaat, het overkwam School is Cool anderhalf jaar geleden. De band kon de draad van het ‘verloren’ album nog maar net terug oppikken of er zit al een nieuwe langspeler in de pijplijn. Maar eerst nog een passage donderdag in de Roma, eindelijk nog eens in hometown Antwerpen. “Dankzij onze nieuwe bezetting zit er meer gevoel dan ooit in onze muziek, een echte eighties-sound met plastieken gitaarsolo’s en enorm veel drama.”
 2. Skaters protesteren massaal tegen skateverbod Scheldekaaien: “Skaten kómt van de straat en hoort op de straat, niet in een park”
  ANTWERPEN

  Skaters proteste­ren massaal tegen skatever­bod Schelde­kaai­en: “Skaten kómt van de straat en hoort op de straat, niet in een park”

  Skaters zijn niet meer welkom op het populaire Theaterplein tussen 22 en 6 uur en op de Scheldekaaien - nog populairder bij skaters - mogen ze zelfs niet meer komen. Vrijdagavond kwamen enkele honderden skaters uit protest samen op het Theaterplein en trokken in stoet richting de Scheldekaaien. “Neem onze jeugd niet af, wij blijven gewoon op de kaaien skaten, of ze dat nu willen of niet.”
 1. Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstraditie”
  Antwerpen

  Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstradi­tie”

  De eerste Antwerp Night Marathon was meteen de grootste marathon ooit in België. In totaal schreven meer dan 9.000 lopers zich in, van wie 3.500 voor de volwaardige marathon. Het Laatste Nieuws supporterde mee aan de start en zag een zenuwachtige burgemeester Bart De Wever vertrekken: “Ik weet niet of ik fan ben van in het donker te lopen, maar het parcours door de oude stad is zeker de moeite.”