De luchthaven van Deurne opent maandag 28 juni een eigen covid-testcentrum.
Volledig scherm
De luchthaven van Deurne opent maandag 28 juni een eigen covid-testcentrum. © Stad Antwerpen

Voor een PCR-test kan je nu ook langs bij de luchthaven van Deurne: “Druk op testcentra in de stad verlichten”

DeurneVanaf maandag 28 juni kunnen reizigers, maar ook Antwerpenaren in het algemeen, op Antwerp Airport een PCR-test laten afnemen. De luchthaven in Deurne maakt zich klaar voor een drukke zomer, en wil hiermee haar steentje bijdragen: “Dankzij het openen van een testcentrum op de luchthaven willen we de druk op de testcentra in de stad verlichten.”

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 1. Stadsbestuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”
  ANTWERP PRIDE

  Stadsbe­stuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”

  Antwerp Pride 2022 is nu volledig van start gegaan met een spetterend openingsfeest in OLT Rivierenhof - en een klein akkefietje met Liliane Saint-Pierre in de marge. Momenteel wordt de festivalsite op de Zuiderkaaien naarstig opgebouwd en alles in gereedheid gebracht voor de Parade op zaterdag. Maar eerst passeert het team achter Pride nog in het stadhuis voor een officieel bezoek.