Van 29 oktober tot 14 november 2021 wordt het Rivierenhof in Deurne opnieuw het decor voor een feeëriek totaalspektakel.
Volledig scherm
Van 29 oktober tot 14 november 2021 wordt het Rivierenhof in Deurne opnieuw het decor voor een feeëriek totaalspektakel. © Klaas De Scheirder

Volledig nieuwe route en fluisterwandeling: De Grote Schijn al bijna uitverkocht

DeurneDe Grote Schijn begint pas over een dikke maand en toch zijn de tickets voor komende editie al bijna uitverkocht. Daar zit corona voor iets tussen, maar ook de nieuwe wandelroute en de fluisterwandelingen kunnen het publiek bekoren. Radiopresentatrice Siska Schoeters is opnieuw ambassadeur voor het lichtfestijn.

 1. Meer dan 7.500 bijkomende registraties in Antwerpen na testdag BE-Alert
  ANTWERPEN

  Meer dan 7.500 bijkomende registra­ties in Antwerpen na testdag BE-Alert

  Vorige week donderdag werden zo’n twee miljoen SMS-berichten verzonden via het nationale waarschuwingssysteem BE-Alert tijdens een test in 115 steden en gemeenten. In de provincie Antwerpen ging dat met een primeur gepaard met locatiegebaseerde technologie. Iedereen die aanwézig was in de provincie — dus niet per se woonachtig — kreeg een bericht. Na de testdag registreerden 7.500 adressen in Antwerpen extra voor BE-Alert.
 2. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”