Voetbalclub Koninklijke Groenenhoek Sport, gelegen in de schaduw van de luchthaven van Deurne, is één van de winnaars van een wedstrijd voor Belgische amateurvoetbalclubs waarbij meisjesvoetbal werd gepromoot.
Volledig scherm
Voetbalclub Koninklijke Groenenhoek Sport, gelegen in de schaduw van de luchthaven van Deurne, is één van de winnaars van een wedstrijd voor Belgische amateurvoetbalclubs waarbij meisjesvoetbal werd gepromoot. © rv

Voetbalclub uit Deurne wint wedstrijd en promoot zo meisjesvoetbal

DeurneVoetbalclub Koninklijke Groenenhoek Sport, gelegen in de schaduw van de luchthaven van Deurne, is één van de winnaars van een wedstrijd voor Belgische amateurvoetbalclubs. Het doel van de wedstrijd? Vrouwenvoetbal promoten. De club krijgt 3.000 euro om hun meer dan 120 voetballende meisjes en dames verder te ondersteunen.

 1. Antwerpse stamkroeg Pieter Aspe in diepe rouw: “Zijn elfde boek heeft hij aan ons opgedragen”
  ANTWERPEN

  Antwerpse stamkroeg Pieter Aspe in diepe rouw: “Zijn elfde boek heeft hij aan ons opgedragen”

  “Pierre zit weer in ’t Klaan Tunnèlleke.” Of voor wie geen plat Antwerps klapt: Pieter Aspe zit weer in café Kleine Tunnel. Het was de stamkroeg van Vlaanderens populairste misdaadschrijver wanneer hij in Antwerpen vertoefde, de stad van zijn muze Bernadette. In 2018 ging hij er zelfs boeken signeren om de Boekenbeurs te boycotten en het café komt regelmatig voor in zijn romans. De kroeg is in rouw en plaatst zaterdag bij de grote heropening een rouwregister op het terras.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing