Alexander 'Dmunsch' Diemunsch en Steven 'UnionSteve' De Bondt vallen in de prijzen in Australië.
Volledig scherm
Alexander 'Dmunsch' Diemunsch en Steven 'UnionSteve' De Bondt vallen in de prijzen in Australië. © rv

Vlaamse dance-producers Dmunsch en UnionSteve scoren in Australië: “Belangstelling begint nu ook in eigen land te komen”

DEURNE/LONDERZEEL‘Big in Japan’ betekent voor Alexander ‘Dmunsch’ Diemunsch (31) en Steven ‘UnionSteve’ De Bondt (47) eerder ‘big in Australia’. Hun nummer ‘Free World’ haalde er zilver in de ‘End Of Year Song Contest 2020’ terwijl we het duo in eigen land nog moeten leren kennen. “De volgende stap is een live-act op poten zetten.”

 1. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt