Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Vader van vermiste Britt (16) reageert: “Haar broertje ziet enorm af van haar verdwijning. Die twee zijn normaal onafscheidelijk”

DeurneChild Focus heeft een opsporingsbericht de wereld in gestuurd voor de 16-jarige Britt. De tiener uit Deurne zou al vermist zijn sinds 23 juni. Exacte informatie over haar verdwijning ontbreekt. Het is niet duidelijk of er een criminele oorzaak achter haar verdwijning zit. “We missen haar ongelofelijk hard”, aldus haar vader in een korte reactie. 

 1. Speurders ontmantelen drugslabo in Oostkamp en nemen 20.000 euro in beslag: “Chemisch proces was niet zonder risico voor gezondheid van producenten én buurtbewoners”
  PREMIUM
  Oostkamp/Antwerpen

  Speurders ontmante­len drugslabo in Oostkamp en nemen 20.000 euro in beslag: “Chemisch proces was niet zonder risico voor gezondheid van producen­ten én buurtbewo­ners”

  Een man uit Oostkamp en een kompaan uit Antwerpen zitten in de cel nadat eerder deze week een drugslab werd ontmanteld vlak naast de snelweg E403 in Oostkamp. In hetzelfde onderzoek troffen de speurders ook een opslagplaats aan in een garagebox in Antwerpen. Het onderzoek naar het drugslab loopt volop verder. Er werd onder andere 20.000 euro cash geld in beslag genomen. “Het chemisch aanmaakproces is niet zonder risico en kon de veiligheid van buurtbewoners in gevaar brengen”, zegt het Brugs parket.
 2. Student Arne (23) kwalificeerde zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”
  Antwerpen

  Student Arne (23) kwalifi­ceer­de zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”

  Eind augustus kwalificeerde student Arne Flothman (23) zich voor het Ironman wereldkampioenschap triatlon in Hawaï. Deze straffe prestatie bereikte hij na slechts twee jaar trainen. Als amateuratleet draait hij zelf op voor de kosten van zijn deelname, daarom houdt hij een inzamelingsactie. “Het goedkoopste verblijf dat ik heb gevonden kost 10.000 euro voor anderhalve week.”