RV
Volledig scherm
© RV

Vader steekt nieuwe vriend van ex dood voor ogen van kinderen: video toont hoe vermoedelijke dader kalm wegwandelt met mes nog in de hand

In Deurne is de 52-jarige Ismet Osmanay doodgestoken, net op het moment dat ouders hun kinderen afhaalden van een nabijgelegen basisschool. Op videobeelden is te zien hoe dader Betim A. (48), een kale man in een keurig pak, rustig wegwandelt nadat hij even daarvoor koelbloedig de nieuwe vriend van zijn ex neerstak. Iets later kan hij worden opgepakt. De veertiger wordt verdacht van moord.  

 1. 39-jarige Stavros Glouftsis moet Rapid Leest dit seizoen aan goals helpen: “Ik wil nog zo lang mogelijk alles kapot spelen”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  39-jarige Stavros Glouftsis moet Rapid Leest dit seizoen aan goals helpen: “Ik wil nog zo lang mogelijk alles kapot spelen”

  De openingswedstrijd van eersteprovincialer Rapid Leest dit seizoen draaide uit op een sisser. De troepen van Rudy Van Houdt gingen zaterdag met 5-0 onderuit op het veld van Kontich en ook ervaren rot Stavros Glouftsis kon het tij niet keren. Toch blijft de inmiddels 39-jarige ex-prof van onder meer Antwerp en Eendracht Aalst, die vlak voor de competitiestart neerstreek in Leest, ambitieus om de Leestenaars de komende maanden aan goals helpen.
 2. Influencers met samen 170.000 volgers verleggen hun grenzen in Theater van A tot Z
  Antwerpen

  Influen­cers met samen 170.000 volgers verleggen hun grenzen in Theater van A tot Z

  Nu de cultuursector weer uit de startblokken schiet, kan Theater van A tot Z uit Antwerpen eindelijk met nieuw werk naar buiten komen. In ‘Level 10’ staan twee bekende influencers op de scène: Charlotte De Groof en Amir Motaffaf. Vanaf 16 september brengen ze een toneelstuk dat vooral scholen moet aanspreken. “We duiken in de leefwereld van jonge tieners en willen hen meteen een spiegel voorhouden.”
 3. Deurne krijgt 'struikelstenen' om slachtoffers WOII te herdenken
  Deurne

  Deurne krijgt 'struikel­ste­nen' om slachtof­fers WOII te herdenken

  Bij het begin van WOII woonden in Deurne ruim 500 joodse burgers. Velen van hen werden slachtoffer van vervolging door de nazi’s. Dit najaar worden in Deurne struikelstenen gelegd voor enkele van de getroffen families. Een struikelsteen is een klinker van 10 op 10 cm waarin de naam, geboorte-, deportatie- en overlijdensdatum van de slachtoffers gegraveerd zijn. Het is een stille herinnering in het voetpad voor het huis waar deze mensen gewoond hebben.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.