Uitslaande dakbrand boven brasserie Anoot in Deurne: “Dit is een dag om snel te vergeten”

DeurneEen dakbrand boven brasserie Anoot aan de Cruyslei in Deurne zorgde vrijdagmiddag voor heel wat schade. Het vuur woedde een tijdje fel, maar werd door de brandweer al redelijk snel overmeesterd. Niemand raakte gewond, maar een deel van het dak moest afgebroken worden. “We hebben geluk dat het goed weer is en dat we de ramen goed kunnen openzetten om alles te laten drogen.”

 1. Vader steekt nieuwe vriend van ex dood voor ogen van kinderen: video toont hoe vermoedelijke dader kalm wegwandelt met mes nog in de hand
  Play

  Vader steekt nieuwe vriend van ex dood voor ogen van kinderen: video toont hoe vermoede­lij­ke dader kalm wegwandelt met mes nog in de hand

  In Deurne is de 52-jarige Ismet Osmanay doodgestoken, net op het moment dat ouders hun kinderen afhaalden van een nabijgelegen basisschool. Op videobeelden is te zien hoe dader Betim A. (48), een kale man in een keurig pak, rustig wegwandelt nadat hij even daarvoor koelbloedig de nieuwe vriend van zijn ex neerstak. Iets later kan hij worden opgepakt. De veertiger wordt verdacht van moord.
 2. Mantelzorgers dreigen uit te vallen door mentale problemen: stad Antwerpen biedt gratis psychologische hulp aan
  ANTWERPEN

  Mantelzor­gers dreigen uit te vallen door mentale problemen: stad Antwerpen biedt gratis psychologi­sche hulp aan

  Het Antwerpse stadsbestuur maakt zich ernstig zorgen over het mentaal welzijn van de 48.000 mantelzorgers die de stad rijk is. Door de pandemie en de bijhorende maatregelen hebben ze het extra zwaar en dreigen ze af te haken. Daarom worden er voor elke mantelzorger drie gratis individuele sessies voorzien met psychologische hulp. “Mantelzorg is een onmisbare schakel in ons zorgsysteem.”