Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat de luchthavens van Oostende, Antwerpen en Luik nog langer links liggen.
Volledig scherm
Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat de luchthavens van Oostende, Antwerpen en Luik nog langer links liggen. © GMAX AGENCY

TUI fly vliegt zeker tot paasvakantie niet op regionale luchthavens

DeurneLuchtvaartmaatschappij TUI fly laat de luchthavens van Oostende, Antwerpen en Luik nog langer links liggen. Zeker tot eind maart, net voor de paasvakantie, zullen er op die luchthavens geen TUI-vluchten plaatsvinden.

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"