Siraj E.M.
Volledig scherm
Siraj E.M. © RV

‘Tienerterrorist’ die zwangere vrouw in buik schopt, krijgt zwaardere straf dan geëist

Siraj E.M. (19) en zijn echtgenote Iza D.H. (23) zijn dinsdagmiddag in Antwerpen veroordeeld voor het toebrengen van slagen aan een zwangere vrouw in Deurne. Ze kregen respectievelijk 3 jaar en 18 maanden celstraf. Het geradicaliseerde koppel zit momenteel in de cel, omdat het in juni naar Syrië wilde afreizen.

33 reacties

 • Debora de Visser

  1 jaar geleden
  Dat is poging tot moord kindje was wel ongeboren maar na zes maand als je dan nog een misval krijgt heeft het voor de wet geleefd zodus snap niet dat die zo extreem weinig gekregen heeft navenand zijn strafblad en snap nog minder dat dat hier nog in belgie mag blijven wonen dit krapul had al lang ons land uit gegooid moeten worden pfff onbegrijpelijk
 • nancy dejonge

  2 jaar geleden
  De strafmaat is veel te weinig! .. Moet minstens 10 jaar effectief zijn. Daarna de kost van het "hotelverblijf" (lees: gevangenis: )terug betalen en burgerrechten afnemen!
 • Ali El-Ouamari

  2 jaar geleden
  Hoe kunde iemand terugsturen die hier geboren is?? Denken jullie nu echt dat ze daar ginder op zitten te wachten??
 • Annet Jek

  2 jaar geleden
  Ik vind 10 jaar gepaster dan tgeen ze nu krijgen, die vrouw kon haar kindje verliezen door dat krapuul. Dat is toch verschrikkelijk
 • Peter Vandewalle

  2 jaar geleden
  We moeten ons als maatschappij toch eens afvragen of we dergelijke mannen en vrouwen hier nog wel willen. Gaan we echt blijven betalen om dergelijk uitschot hier te houden? Onmiddelijk Belgische nationaliteit afnemen en zelfde dag nog op het vliegtuig naar het land van hun tweede nationaliteit. En veel, veel, veel strenger bestraffen van dergelijke misdaden. Mag toch voor beiden minstens 10 jaar effectief zijn. Justitie hier is echt een klucht.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken