De tram - die je aan het linkerraam kan zien staan - vernielde een tandartsenpraktijk.
Volledig scherm
De tram - die je aan het linkerraam kan zien staan - vernielde een tandartsenpraktijk. © VTM Nieuws

Tandarts werkt aan noodkabinet na ravage door tramongeval

Na het tramongeval zijn de vijftien bewoners vanmorgen teruggekeerd naar hun woning in het geëvacueerde appartementsgebouw aan de Boekenberglei in Deurne. Vooral de tandartspraktijk op het gelijkvloers, waar de tram binnenreed, is een ravage. Het tandartskoppel Walter Hintjens en Kristine Penneman wil zo snel mogelijk verderwerken vanuit een noodpraktijk, ingericht in containers. “De wachttijden zijn sowieso al lang. Wij willen onze patiënten niet in de kou laten staan”, zegt Kristine Penneman.

0 reacties

 1. In 1994 overleed hun moeder bij een auto-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetendheid blijft knagen”
  Boom/Rumst/Merksem/Deurne

  In 1994 overleed hun moeder bij een au­to-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetend­heid blijft knagen”

  Vanessa (37) en Jessica D’haese (38) zijn gestart met een zoektocht naar informatie over hun overleden moeder Nancy Van Landeghem. Zij kwam in 1994 om het leven in een ongeval nabij de Belgisch-Franse grens, toen de zussen zelf amper 9 en 11 jaar waren. Met de weinige gegevens die ze nu hebben, hopen ze via de sociale media de hiaten in het verhaal te kunnen invullen. “We zouden graag alles een plaats kunnen geven, maar als je achterblijft met zoveel vragen is dat onmogelijk.”
 2. Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboarden, wandelen onder de grond of naar het noorderlicht kijken
  PREMIUM

  Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboar­den, wandelen onder de grond of naar het noorder­licht kijken

  De regioredactie van HLN geeft de hele zomer de beste tips prijs voor een fantastische dagtrip in eigen land. Antwerpen heeft heel wat klassiekers voor je in petto, zoals het MAS, de Hobokense Polder of Park Spoor Noord, maar wist je dat je in de Koekenstad ook kan wakeboarden, wandelen in de ondergrondse ruien of naar het noorderlicht kan kijken? Wij lijsten de acht leukste tips op voor een onvergetelijke dagtrip in Antwerpen.