Vlaams parlementslid Ingrid Pira (Groen) aan de luchthaven van Deurne. Zij verzet zich tegen de plannen.
Volledig scherm
Vlaams parlementslid Ingrid Pira (Groen) aan de luchthaven van Deurne. Zij verzet zich tegen de plannen. © Foto De Freine

Startbaan moet 15 meter opschuiven

DEURNE/BORSBEEKDe startbaan van de Antwerpse luchthaven zorgt opnieuw voor commotie. Zo zou ze vijftien meter moeten opschuiven in de richting van Borsbeek omdat voertuigen hoger dan 1,80 meter een 'obstakel' vormen in de Vosstraat in Deurne.

 1. Jan (39) uit Borgerhout organiseert fysieke en coronaproof teambuildings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiemachine dat niet meer bestaat”
  BORGERHOUT

  Jan (39) uit Borgerhout organi­seert fysieke en corona­proof teambuil­dings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiema­chi­ne dat niet meer bestaat”

  Wat we het afgelopen jaar duidelijk geleerd hebben is wat we het meeste missen als we in ons kot opgesloten zitten. Jan Masereel (39) uit Borgerhout blijft als drijvende kracht achter Content’ment toch nog fysieke teambuildings en groepsactiviteiten organiseren binnen de lockdownlijntjes. “Mensen zijn niet gemaakt om heel lang in hun kot te blijven, dat steek je niet weg met een maatregel meer of minder.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen