Sportoase mag nieuw schaatscentrum op Ruggeveld bouwen: “Er komen niet één, maar twee ijsvloeren”
Volledig scherm
Sportoase mag nieuw schaatscentrum op Ruggeveld bouwen: “Er komen niet één, maar twee ijsvloeren” © Sportoase

Sportoase bouwt tegen 2021 ambitieuze ijspiste op Ruggeveld: “Niet één, maar twee ijsvloeren”

Het Antwerpse schepencollege heeft het ontwerp, de bouw, financiering en exploitatie van een nieuwe ijsbaan in Deurne aan Sportoase gegund. Als de gemeenteraad op 27 mei het licht op groen zet, komen er tegen midden 2021 niet in één, maar twee ijsvloeren aan Park Groot Schijn. Sportoase gaat vlakbij ook het nieuwe zwemcentrum bouwen.

0 reacties

 1. Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”
  Gent / Antwerpen

  Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”

  Het concept Bookz&Booze uit de Gentse Hoogpoort slaat duidelijk aan. Drie jaar na de opening start er in augustus ook een vestiging op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Aan het roer zal Jan Chalmet staan, al zijn hele leven lang bevriend met Ief Stuyvaert, bedenker van het concept. “Het concept staat of valt met wie er in de winkel staat", zegt Ief. “Bij Bookz&Booze koop je vooral verhalen.”
 2. Eeuwenoude kroeg Rood-Wit éindelijk terug open, buiten én binnen: “Blij dat de ziel van het café blijft voortbestaan”
  PREMIUM
  BERCHEM

  Eeuwenoude kroeg Rood-Wit éindelijk terug open, buiten én binnen: “Blij dat de ziel van het café blijft voortbe­staan”

  Voor de historische kroeg Rood-Wit in het volkse Berchem betekent de volledige horeca-heropening veel meer dan elders. Het is niet enkel de eerste dag dat het café terug open is sinds vorig jaar, het is ook het moment waarop cafébaas Peter definitief de fakkel overdraagt aan nieuwkomers Anke en Bert. “We hebben Peter zijn vertrouwen gekregen, zijn zegen, dat is erg belangrijk voor ons.”