Asohe Weyden, Spoken word-dichteres en presentatrice
Volledig scherm
Asohe Weyden, Spoken word-dichteres en presentatrice © Klaas De Scheirder

Slam poet en rasechte Deurnenaar Esohe is ‘Beloftevol Talent’: “Tijdens workshop besefte ik dat er meer gedaan kan worden met poëzie”

Esohe Weyden mag zich vanaf zondag 2 februari officieel ‘Beloftevolle Talent’ van het district Deurne noemen. Ze krijgt de prijs van het district en de cultuurraad als verdienstelijke Deurnenaar. “Zonder twijfel de mooiste prijs uit mijn carrière.”

  1. Deejay wordt maandenlang verrast door kerstfiguren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrowland Mainstage wil spelen”
    PREMIUM
    TOMORROWLAND

    Deejay wordt maanden­lang verrast door kerstfigu­ren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrow­land Mainstage wil spelen”

    Een kerstman die langskomt op je werk of terwijl je op restaurant zit... midden in de lente. Een flashmob van vier dansende kerstfiguren of je huis dat plots verlicht is alsof het 25 december is... maar dan op 25 mei. Deejay Delafino wist niet wat hem overkwam de maanden voor Tomorrowland, tot hij plots een brief kreeg van de Kerstman met de vraag of hij het hoofdpodium van het festival wilde openen: “Ik ben in tranen uitgebarsten.”