Merlijn wil de speelplaats laten overkappen.
Volledig scherm
Merlijn wil de speelplaats laten overkappen. © Merlijn

School voor kinderen met autisme zamelt geld in voor nieuw afdak op speelplaats: “Wij krijgen geen subsidies van ministerie van onderwijs”

DEURNEHet multifunctioneel centrum Merlijn voor kinderen met onder andere autismespectrumstoornis zamelt geld in voor een nieuwe overkapping over de speelplaats. “We worden niet gesubsidieerd door het ministerie van onderwijs en moeten voor infrastructuurkosten dus op zoek naar giften en sponsoring.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).