Deze Duitse huurwagen vlamde dit weekend over de Parkweg .
Volledig scherm
Deze Duitse huurwagen vlamde dit weekend over de Parkweg . © Politiezone Antwerpen

Politie neemt wagen van roekeloze bestuurder in beslag: “Wandelaars moesten wegspringen om niet aangereden te worden”

DeurneDe politie heeft zaterdag een automobilist tegengehouden wegens roekeloos rijgedrag. De agenten namen zijn auto in beslag genomen.

 1. Burgerplatform gaat in beroep tegen vonnis in zaak uitbreiding luchthaven Deurne
  Deurne

  Burgerplat­form gaat in beroep tegen vonnis in zaak uitbrei­ding luchthaven Deurne

  Burgerplatform Vliegerplein, dat al jarenlang actie voert tegen de uitbreiding van de luchthaven van Deurne, gaat in beroep tegen het vonnis over de uitbreiding van de luchthaven van Deurne. De correctionele rechtbank van Antwerpen had in dat vonnis besloten dat de uitbreiding van de start-en landingsbaan niet illegaal was uitgevoerd. Volgens Vliegerplein is de motivatie van de rechtbank zeer zwak en gebaseerd op foute vaststellingen.
 2. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?