Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Politie neemt grote geldsom en illegaal vuurwerk in beslag in Deurne

AntwerpenDe Antwerpse politie heeft tijdens een controle in een feestzaal in Deurne illegaal vuurwerk in beslag genomen. In een shishabar in Deurne werd 20.000 euro cash geld aangetroffen. Gelet op de twijfelachtige uitleg over de herkomst van het geld, is er vermoedelijk sprake van witwas.

 1. KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”
  Wommelgem

  KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”

  De 40-jarige Pieter Goossens is afgelopen dinsdag het slachtoffer geworden van twee oplichters die geïnteresseerd waren in zijn auto. Het duo wilde de wagen, die te koop stond, komen inspecteren, maar toen ze eenmaal ter plaatse waren, probeerden ze zijn voertuig op slinkse wijze te saboteren. Zo hoopten ze Pieter ervan te kunnen overtuigen zijn ‘kapotte’ wagen goedkoop van de hand te doen. “Gelukkig ben ik hobbyist en weet ik iets van auto’s.”
 2. Uren file op de Antwerpse Ring en beterschap is nog niet in zicht: 8 vragen over de hinder aan viaduct van Merksem beantwoord
  PREMIUM
  Antwerpen

  Uren file op de Antwerpse Ring en beterschap is nog niet in zicht: 8 vragen over de hinder aan viaduct van Merksem beantwoord

  Antwerpen beleeft een gitzwarte verkeersdag. Op de Ring was het vanmorgen meer dan een uur aanschuiven van voor de Kennedytunnel, en tot anderhalf uur vanuit de Kempen. En - helaas - beterschap is niet in zicht: het wordt de hele dag filerijden, en nú al is zeker dat ook de avondspits in de soep zal draaien. Wat is de oorzaak van het verkeersinfarct? Hoe lang houdt de nog hinder aan? En wat wordt automobilisten aangeraden? Een aantal prangende vragen beantwoord.