De kleine Jade (3,5) uit Deurne vecht tegen een zeldzame kanker.
Volledig scherm
De kleine Jade (3,5) uit Deurne vecht tegen een zeldzame kanker. © Fight for SuperJade

Ouders starten crowdfunding voor dochtertje (3,5) met zeldzame kanker: “Jade is superflink. Ze maakt zelfs grapjes over haar haartjes die uitvallen”

DeurneOp 30 juli kregen Yasmine Caers (25) en Glenn Cyx (25) uit Deurne hartverscheurend nieuws: hun dochtertje Jade (3,5) heeft een zeldzame kanker aan de bloedvaten en het beenmerg. Het meisje heeft 30 à 50% op genezing en krijgt nu chemotherapie. Om de ziekenhuiskosten te drukken, zijn Jades ouders een crowdfunding gestart. “Jade zelf blijft superflink: ze maakt zelfs grapjes over haar haartjes die uitvallen”, vertelt papa Glenn. 

 1. Meer dan 60 fake events om valse tickets te verkopen: Daft Punk Tribute Night erg populair bij oplichters
  ANTWERPEN

  Meer dan 60 fake events om valse tickets te verkopen: Daft Punk Tribute Night erg populair bij oplichters

  “Meer dan zestig, en dan ben ik gestopt met tellen.” Zoveel valse evenementen staan er op Facebook van de Daft Punk Tribute Night in Antwerpen eind november. Het doel van die snoodaards? Zo veel mogelijk mensen oplichten door valse tickets te verkopen. Het is een fenomeen waar heel wat eventpromotors mee te maken krijgen de laatste tijd. Ook Sportpaleis waarschuwde daar eerder dit jaar al voor.
 2. Zelfs Bart De Wever komt naar nieuwe Boektopia in Kortrijk, dat Boekenbeurs in Antwerpen kan doen vergeten: “De Wever is niet rancuneus”
  Kortrijk/Antwerpen

  Zelfs Bart De Wever komt naar nieuwe Boektopia in Kortrijk, dat Boeken­beurs in Antwerpen kan doen vergeten: “De Wever is niet rancuneus”

  Het nieuwe Boektopia, dat een nieuwe trekpleister voor bezoekers van de Boekenbeurs in Antwerpen kan worden, strikt nationaal N-VA-voorzitter Bart De Wever. De burgemeester van Antwerpen gaat in Kortrijk Xpo samen met imam Khalid Benhaddou in debat, met als insteek hun boek ‘Botsen de Beschavingen?’. “Bart De Wever is niet rancuneus, hij komt met plezier naar Kortrijk en wenst Boektopia succes”, zegt Kortrijks N-VA-schepen van Cultuur Axel Ronse. De eerste editie van Boektopia is een preview van wat vanaf 2022 een volwaardig boekenevenement wordt. Maar nu al komt er concurrentie uit… Antwerpen.