Ter Heydelaan
Volledig scherm
Ter Heydelaan © Google Maps

Nog tot 8 juli asfalteringswerken in Ter Heydelaan

DeurneNog tot 8 juli vinden op Ter Heydelaan in Deurne wegenwerken plaats. De rijweg en het fietspad aan de even zijde zijn dringend aan vernieuwing toe.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  9

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 1. Deejay wordt maandenlang verrast door kerstfiguren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrowland Mainstage wil spelen”
  PREMIUM
  TOMORROWLAND

  Deejay wordt maanden­lang verrast door kerstfigu­ren en bizarre situaties: “En dan vraagt de Kerstman plots of ik op Tomorrow­land Mainstage wil spelen”

  Een kerstman die langskomt op je werk of terwijl je op restaurant zit... midden in de lente. Een flashmob van vier dansende kerstfiguren of je huis dat plots verlicht is alsof het 25 december is... maar dan op 25 mei. Deejay Delafino wist niet wat hem overkwam de maanden voor Tomorrowland, tot hij plots een brief kreeg van de Kerstman met de vraag of hij het hoofdpodium van het festival wilde openen: “Ik ben in tranen uitgebarsten.”
 2. Twee explosies schrikken Antwerpen op: enorme ravage bij kapperszaak aan Turnhoutsebaan in Deurne en bij pannenkoekenhuis in Volkstraat
  Play
  Deurne

  Twee explosies schrikken Antwerpen op: enorme ravage bij kappers­zaak aan Turnhoutse­baan in Deurne en bij pannenkoe­ken­huis in Volkstraat

  Antwerpen is in de nacht van woensdag op donderdag opgeschrikt door niet één, maar twee aanslagen. De zwaarste kwam in de vorm van een hevige explosie aan de Turnhoutsebaan in Deurne. Dat gebeurde voor een kapperszaak op nummer 117, met stevige schade tot gevolg. En ook in de Volkstraat, bij pannenkoekenhuisje Stacks, werden bewoners verrast door een behoorlijke knal. Voor Stacks was het niet de eerste keer dat het pand het doelwit werd van een aanslag.
 3. Vader van vermiste Britt (16) reageert: “Haar broertje ziet enorm af van haar verdwijning. Die twee zijn normaal onafscheidelijk”
  Deurne

  Vader van vermiste Britt (16) reageert: “Haar broertje ziet enorm af van haar verdwij­ning. Die twee zijn normaal onafschei­de­lijk”

  Child Focus heeft een opsporingsbericht de wereld in gestuurd voor de 16-jarige Britt. De tiener uit Deurne zou al vermist zijn sinds 23 juni. Exacte informatie over haar verdwijning ontbreekt. Het is niet duidelijk of er een criminele oorzaak achter haar verdwijning zit. “We missen haar ongelofelijk hard”, aldus haar vader in een korte reactie.