De brug werd vervangen door hoger exemplaar, waar schepen met vier lagen containers wél onder kunnen.
Volledig scherm
De brug werd vervangen door hoger exemplaar, waar schepen met vier lagen containers wél onder kunnen. © Felix Rabou

Nieuwe Theunisbrug over Albertkanaal weer open voor verkeer

Deurne, MerksemVreugde bij de inwoners van Merksem en Deurne: de Gabriël Theunisbrug - in de volksmond: de ‘brug van het Sportpaleis’ - over het Albertkanaal is weer open. De brug werd vervangen door hoger exemplaar, waar schepen met vier lagen containers wél onder kunnen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikbare bekers: “Festivalweide vol vertrappelde bekers voorgoed verleden tijd”
  PREMIUM
  Deurne

  In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikba­re bekers: “Festival­wei­de vol vertrappel­de bekers voorgoed verleden tijd”

  De eerste wasstraat in de provincie Antwerpen is een feit. Verpakking- en groenzorgbedrijf ACG in Deurne zal vanaf vandaag herbruikbare bekers van de stad en andere publieksevenementen wassen en terugbezorgen. Met dank aan een vijftienkoppig team van werknemers met lichte mentale beperkingen: “Dit project is opportuun voor zowel het milieu als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”