Joren Lauwers en Lynsey Van Tongerloo met hun nieuwe snack: Het Deurns Granaatje.
Volledig scherm
Joren Lauwers en Lynsey Van Tongerloo met hun nieuwe snack: Het Deurns Granaatje. © Benoit De Freine

Nieuwe frituursnack ‘Het Deurns Granaatje’ is een succes: “Onze klanten kunnen ermee lachen”

Na de verschillende granaataanslagen van vorige week verkoopt frituur Lyn’Jo op de Lakborslei nu ook ‘Het Deurns Granaatje’. “Met onze nieuwe snack willen we een beetje humor brengen in deze bizarre tijden.”

 1. Expert radicalisering Karin Heremans: “Wat gebeurd is in Parijs, is onze ergste nachtmerrie”

  Expert radicalise­ring Karin Heremans: “Wat gebeurd is in Parijs, is onze ergste nachtmer­rie”

  De schrikwekkende terroristische moord waarbij vrijdag een Parijse leraar geschiedenis het leven liet, doet ook Vlaamse lerarenkamers huiveren. “Wat gebeurd is in Parijs, is onze ergste nachtmerrie”, stelt directeur van het Atheneum Antwerpen en experte radicalisering Karin Heremans in ‘De wereld vandaag’ op Radio 1. Zij merkte vandaag in haar leraarszaal “een zekere polarisering” op. “Iets waar we dienen voor op te letten.”
 2. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.