kleuterlesjes Lynx MMA - Cindy Dandois - foto's van haar gekregen
Volledig scherm
kleuterlesjes Lynx MMA - Cindy Dandois - foto's van haar gekregen © Lynx

MMA-vechtster Cindy Dandois gaat in gesprek met buurtbewoners na overlast door nieuwe sportschool

Deze maand opende MMA-vechtster Cindy Dandois haar nieuwe sportschool Lynx op de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Daar kunnen kleuters vanaf 2,5 jaar terecht om hun eerste stappen te zetten in de Mixed Martial Arts. Niets mis mee maar voor de buurtbewoners en de bewoners van Residentie Akros, die naast de sportschool ligt, zorgt de komst van Lynx voor grote en kleine frustraties. 

1 reactie

 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  De burger moet meer en meer problemen zelf gaan oplossen.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Stad start na de zomer in Berchem met proefproject selfloketten: “Dienstverlening op maat van de klant en niet andersom”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/BERCHEM

  Stad start na de zomer in Berchem met proefpro­ject selfloket­ten: “Dienstver­le­ning op maat van de klant en niet andersom”

  Het stadsbestuur gaat verder in de digitalisering van zijn loketwerking. In Berchem start in september een proefproject met zeven zogenoemde ‘selfloketten’ op publieke plaatsen zoals bibliotheken en dienstencentra. Voor persoonlijk contact kunnen burgers nog terecht in het huidige districtshuis, het nieuwe districtshuis Harmonie in Antwerpen en het Gitschotelhof over de grens met Borgerhout. “We gaan voor het ultieme gebruiksgemak van onze inwoners.”