Op dit terras bracht de 63-jarige Florreke jarenlang een groot deel van zijn tijd door.
Volledig scherm
Op dit terras bracht de 63-jarige Florreke jarenlang een groot deel van zijn tijd door. © Patrick Lefelon

“Misbruikte bompa (63) moest zelfs in de winter op mat op terras slapen”

In Deurne is een 63-jarige man maandenlang misbruikt en uitgebuit door een Macedonische familie. Dat meldt het Antwerpse parket. De onderzoeksrechter heeft een man van 42 en een vrouw van 41 aangehouden. De dochter van 19 is vrij onder voorwaarden.

123 reacties

 • Katja Schraudy

  3 jaar geleden
  Ocharme geen woorden voor,zet ze onmiddelijk het land uit.
 • Anita Billen

  3 jaar geleden
  De familie direct uit het land zetten en op de zwarte lijst voor Europa zetten zodat ze dat niet ergens anders uitproberen .
 • Herman Verhoeven

  3 jaar geleden
  Ook met zulke buren moet je geen vijanden hebben....is dit ook niet strafbaar het niet helpen van een persoon in nood???
 • Jeanne Thieren

  3 jaar geleden
  Hopelijk een heel zware straf voor die monsters en een grote schadevergoeding voor die sukkelaar en na hun zware straf terug naar Macedonië en dat het zo lang moest duren eer er iemand de politie verwittigde voor dit zwaar vergrijp ! .
 • sybille herreman

  3 jaar geleden
  hoe kan dit toch dat niemand dit eerder heeft gezien?
 1. Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschildering Hendrik Consciencebib: “Symboliseert schat aan boeken die je hier kan vinden”
  ANTWERPEN

  Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschil­de­ring Hendrik Conscience­bib: “Symboli­seert schat aan boeken die je hier kan vinden”

  De klassieker ‘Kaas’ van Willem Elsschot is bij de noorderburen verplichte lectuur bij quasi elke scholier maar is ook in ons land erg populair. Striptekenaar Dick Matena maakt het werk nu verder onsterfelijk op de gigantische gevel van de Hendrik Consciencebibliotheek in het hartje van de stad. “De nieuwe tekening symboliseert ook de schat aan boeken die je hier kan vinden.”
 2. Zieke man (63) zwaar mishandeld door schoondochter in Henegouwen: geslagen, buitengesloten onder blakende zon en naar toilet in veld

  Zieke man (63) zwaar mishandeld door schoondoch­ter in Henegouwen: geslagen, buitenge­slo­ten onder blakende zon en naar toilet in veld

  Een schokkend geval van mishandeling is aan het licht gekomen in de provincie Henegouwen. Julien B. (63) werd door zijn schoondochter (30) en haar broer (23) zwaar verwaarloosd en vernederd in een deelgemeente van Charleroi. Het slachtoffer was door ziekte bij zijn familie ingetrokken om verzorging te krijgen, maar het duo maakte het leven van de oudere man vooral erg zuur.