De Hel van Deurne Noord zou zich wel eens tegen de eigen supporters kunnen keren
Volledig scherm
De Hel van Deurne Noord zou zich wel eens tegen de eigen supporters kunnen keren © BELGA

Match achter gesloten deuren dreigt voor Antwerp FC na zoveelste incident met eigen supporters

De geschillencommissie van de Belgische voetbalbond heeft de club naar aanleiding van de rookpotten en het gebruik van pyrotechnisch materiaal tegen KRC Genk één wedstrijd achter gesloten deuren met uitstel opgelegd. Eerder besliste de club al dat supporters van tribune 2 en 3 geen toegang meer krijgen tot tribune 1. Ook toen omdat een aantal supporters keet schopten. Nog eerder werd een Europese sanctie opgelegd na wangedrag. “Het zijn enkelingen die het verpesten voor iedereen”, klinkt het bij veel Antwerpfans.

1 reactie

 • daniel d'hulst

  1 jaar geleden
  Amaai en vrijdag komt Mechelen dat belooft
 1. Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”
  ANTWERPEN

  Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

  Maar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”