Eric, kleinzoon Leyton en Danny met de t-shirt die ze maakte voor de Antwerpspeler
Volledig scherm
Eric, kleinzoon Leyton en Danny met de t-shirt die ze maakte voor de Antwerpspeler © Klaas De Scheirder

Mannen achter nu al legendarische T-shirt ‘Lamkel Ze na kalm!’: “Nog zo gezegd dat hij truitje niet moest uitrekken”

“Bangelijk!” Dat was de reactie van Eric Pillin en Danny Bartolomeeusen uit Deurne. De ene drukte het T-shirt, de andere overhandigde het hoogstpersoonlijk aan Antwerpspeler Lamkel Ze. Ze zaten in de Bosuil toen Ze in de 52e minuut scoorde, zijn truitje uittrok en de Bosuil zijn originele T-shirt toonde: ‘Lamkel Ze na kalm!’ 

5 reacties

 • Jan Steen

  2 jaar geleden
  Ik vind het belachelijk met die onbesuisde meneer. Voetballen kan hij ongetwijfeld. Maar telkens brengt hij zij ploeg in de moeilijkheden. En is voetbal toch geen ploegsport? Privé is het een dikke zeveraar die een fikse straf verdiend. Mocht ik trainer zijn dan selecteer ik hem zeker 5 wedstrijden niet meer in de hoop dat hij het eindelijk begrepen heeft. Iedereen gelijk voor de wet. Maar is hij wel zo slim om dat te begrijpen?
 • raymond van der craen

  2 jaar geleden
  Schitterende speler maar woensdag blijft hij hopelijk kalm tegen Genk, de restvan het seizoen mag hij knallen.
 • jean pierre Tibermont

  2 jaar geleden
  Diezelfde speler heeft de club wel 3 miljoen euro verlies opgeleverd door zijn idioot gedrag in de Europa l !
 • Tammy Wouters

  2 jaar geleden
  Die zijn hart zit op de juiste plek en hij kan sjotten.Da hij dees deed en geel.kreeg vind ik erover.Ge moogt al ni meer lachen op t veld.Er heeft toch niemand een blessure?
 • Ruts Noël

  2 jaar geleden
  Toch gewoon schitterend !
 1. Voortaan enkel nog gerecycleerde Cola-flesjes in ons land: “Elk jaar 14.000 ton nieuw plastic besparen”
  WILRIJK

  Voortaan enkel nog gerecy­cleer­de Co­la-fles­jes in ons land: “Elk jaar 14.000 ton nieuw plastic besparen”

  De consument zal het amper of niet merken maar vanaf deze zomer gebruikt Coca-Cola België geen nieuw plastic meer voor de petflesjes van al haar merken, met uitzondering van de dop en het label. Zo wil het bedrijf haar CO²-voetafdruk met zeventig percent verkleinen. Vlaams minister voor omgeving Zuhal Demir (N-VA) kwam donderdag in de fabriek in Wilrijk de aftrap geven van deze mijlpaal.
 2. Warre (27) ziet dak van platenwinkel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”
  Eksel / Antwerpen

  Warre (27) ziet dak van platenwin­kel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”

  Ekselaar Warre Geens (27) beleefde afgelopen weekend een vreselijke ervaring. Het dak van zijn platenwinkel ‘Warrecords’ aan de Sint-Katelijnevest in Antwerpen is in de nacht van zaterdag op zondag naar beneden gekomen. “Liters water hebben heel wat muziek onherstelbaar beschadigd”, stelt Warre. Er is nu gestart met een crowdfunding om de schade wat in te perken.