De leerlingen van De Trampoline werkten een semester lang rond de appel. Vrijdag konden ze hun knowhow vol trots aan de ouders presenteren.
Volledig scherm
De leerlingen van De Trampoline werkten een semester lang rond de appel. Vrijdag konden ze hun knowhow vol trots aan de ouders presenteren. © RV

Leerlingen De Trampoline in Deurne in de ban van de appel: 1000 liter appelsap verkocht

DeurneVan de allerkleinste kleuters tot de stoere zesdejaars: op basisschool De Trampoline in Deurne zijn alle leerlingen in de ban van de appel. Tijdens het eerste semester leerden ze alles over het stuk fruit en rolden ze een groot schoolproject uit. De uitkomst ervan werd vrijdag op een heuse ‘appeldag’ tentoongesteld: “De leerlingen hebben alles zelf georganiseerd.”

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.