Kruidendrankjes en -pesto's tijdens de kruidenwandeling in het Rivierenhof.
Volledig scherm
Kruidendrankjes en -pesto's tijdens de kruidenwandeling in het Rivierenhof. © rv

Kruiden leren kennen, plukken, verwerken én verorberen: kruidige brouwsels in het Rivierenhof

DEURNEProeven van zelf gemaakte, kruidige brouwsels? Rep je 16 april dan richting het provinciaal groendomein Rivierenhof in Deurne. De domeinwachters tonen dan hoe je zelf met kruiden uit de natuur aan de slag kan gaan, én ze meteen consumeren.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Explosie wel degelijk aanslag in drugsmilieu: “Niet te geloven dat huis er nog staat, zo hevig was de knal”
  Update

  Explosie wel degelijk aanslag in drugsmili­eu: “Niet te geloven dat huis er nog staat, zo hevig was de knal”

  Rond 3.20 uur is de hele buurt rond de Rooseveltplaats in het centrum van Antwerpen opgeschrikt door een luide knal. Volgens de politie is een explosief ontploft in de Osystraat, vlak achter het Antwerpse Atheneum en dichtbij de Rooseveltplaats. De geviseerde rijwoning liep zware schade op, net als liefst twintig huizen en vijf voertuigen in de buurt. Het gaat om de aanslag met de zwaarste materiële schade tot nu toe in Antwerpen. De bom was gericht tegen Xavier P. die wordt gerekend tot het drugsnetwerk van Gianni B.
  Antwerpen