De Grote Schijn
Volledig scherm
De Grote Schijn © Wovelty

Krijg een ‘hersenorgasme’ tijdens De Grote Schijn in Rivierenhof

In oktober en november wordt het Rivierenhof voor het tweede jaar op rij het decor voor De Grote Schijn. Dat is een totaalspektakel met de natuur als belangrijkste hoofdrolspeler, en met een nieuwe verrassing achter iedere boom. 

 1. Het waanzinnige verhaal van topgangster Ashraf Sekkaki: “Als ik wil ontsnappen, dan zál ik ontsnappen”
  PREMIUM

  Het waanzinni­ge verhaal van topgang­ster Ashraf Sekkaki: “Als ik wil ontsnappen, dan zál ik ontsnappen”

  Quizvraag: wat hebben een ladder, helikopter en reiskoffer met elkaar gemeen? Antwoord: het zijn allemaal zaken waarmee Ashraf Sekkaki wist te ontsnappen, in tegenstelling tot de geflopte poging van vorige week. De topgangster, die er niet voor terugdeinsde een wapen tegen het hoofd van een vrouw te zetten met haar dochtertje van 4 erbij, ontspoorde als tiener en maakte al snel ‘faam’ als ontsnappingskoning. Zijn verhaal en dat van zijn voornaamste partner in crime Majid Kasmi leest als een Hollywoodfilm. Lees hier meer straffe misdaadverhalen.
 2. Deco-journaliste Joni brengt boek uit over hoe je mooi woont met kinderen: “Je hoeft de rommel niet te verstoppen”

  De­co-journalis­te Joni brengt boek uit over hoe je mooi woont met kinderen: “Je hoeft de rommel niet te verstoppen”

  Wie kleine kinderen heeft, zal deze situaties ongetwijfeld herkennen: rondslingerend speelgoed, achter elke hoek een papfles en kleertjes die maar niet in de kleerkast geraken. Decoredactrice Joni Vandewalle (33) is zelf mama van twee dochters, Bobbi en Thelma, en kent de perikelen van een minder ordelijk huis met kinderen maar al te goed. Maar dat hoeft geen nadeel te zijn: met haar boek ‘Let’s Play House’ wil Joni korte metten maken met kinderspullen die in woonmagazines vakkundig weggewerkt worden. “Speelgoed, kinderstoelen en knuffels kunnen wél een meerwaarde zijn voor je interieur.”
 1. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.