Het oeuvre van kunstenares Françoise Trouvé bestaat voor een groot deel uit miniaturen, die ook te zien zijn tijdens de gratis expo ‘De Vissenkoppen’.
Volledig scherm
Het oeuvre van kunstenares Françoise Trouvé bestaat voor een groot deel uit miniaturen, die ook te zien zijn tijdens de gratis expo ‘De Vissenkoppen’. © Merel Rombeau

Gratis expo 'De Vissenkoppen' in districtshuis

DeurneVan vrijdag 5 tot en met zondag 28 november kan je de gratis expo ‘De Vissenkoppen’, van kunstenares Françoise Trouvé, bekijken in de zijvleugel van het districtshuis van Deurne.

 1. Wagen van vermiste Eldrid en Cleefio uit Lobroekdok opgevist, twee lichamen aangetroffen: “Ik voelde gewoon dat we in de buurt van het water moesten zoeken”
  Play
  Antwerpen/Deurne

  Wagen van vermiste Eldrid en Cleefio uit Lobroekdok opgevist, twee lichamen aangetrof­fen: “Ik voelde gewoon dat we in de buurt van het water moesten zoeken”

  De Opel Astra van het sinds maandag vermiste koppel Eldrid en Cleefio uit Deurne is uit het Lobroekdok opgevist. In de auto zijn twee lichamen aangetroffen, vermoedelijk van het verdwenen koppel. “Er start nu een gerechtelijk onderzoek naar de identificatie en de doodsoorzaak van de twee stoffelijke overschotten”, zegt Wouter Bruyns van de politie Antwerpen. “Het gebeuren heeft zich vermoedelijk afgespeeld in de familiale sfeer, maar het is wachten op het verslag van het gerechtelijk labo en de wetsdokter”, klinkt het bij het parket. De familie viel huilend in elkaars armen toen zij het nieuws vernamen.
 1. “Op den Twee ben je één met iedereen”: Ludo Van Campenhout en Paul Druijve schrijven boek over het ‘unieke’ Antwerp-gevoel
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Op den Twee ben je één met iedereen”: Ludo Van Campenhout en Paul Druijve schrijven boek over het ‘unieke’ Ant­werp-ge­voel

  “Antwerp is thuiskomen, een familie waar je iedereen tegenkomt, van advocaat tot bak.” Het rake citaat komt van bokscoach Renald De Vulder. Wat nu precies de ziel is van The Great Old, vertellen Ludo Van Campenhout (55) en Paul Druijve (57) in ‘Number 1 Family’. Het boek steekt vol getuigenissen, geestige anekdotes en memorabele sportieve momenten. Surfend over hoge pieken, soms door diepe dalen.