Getest en goedgekeurd: Bart De Wever neemt als allereerste een plons in Sportoase Groot Schijn in Deurne

DeurneHet gloednieuwe zwem- en sportcomplex Groot Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne heeft woensdag de deuren geopend. Voor even dan toch. Want Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) mocht er in primeur al een keertje gaan plonsen. Het grote publiek moet nog wat geduld oefenen, tot het weekend van 2 en 3 oktober. Sportoase maakte woensdag ineens ook de tarieven bekend. En wat blijkt: wie buiten de stad woont, betaalt (een stuk) meer.

 1. Van tramhalte verplaatsen tot enkelrichting invoeren: district Deurne wil sluipverkeer door Zwarte Arend aanpakken
  Antwerpen

  Van tramhalte verplaat­sen tot enkelrich­ting invoeren: district Deurne wil sluipver­keer door Zwarte Arend aanpakken

  Het district Deurne wil een einde maken aan het sluipverkeer in de wijk Zwarte Arend. Verschillende oplossingen zoals een verplaatsing van de tramhalte Ruggeveld, enkelrichtingen voor bepaalde straten of een herinrichting van de wijk liggen op tafel. “De verzuchtingen zijn terecht en al langer aanwezig. Het bestuur wil daar iets aan doen en zal de buurt binnenkort bevragen”, zegt districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA).
 2. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”