Het ongeval deed zich voor in de Vosstraat aan de luchthaven.
Volledig scherm
Het ongeval deed zich voor in de Vosstraat aan de luchthaven. © Marc De Roeck

Fietser (49) en automobilist (60) overleden bij zware klap aan Antwerpse luchthaven

DEURNE/MORTSEL/BORSBEEKEen 49-jarige fietser uit Borsbeek en een 60-jarige automobilist uit Mortsel zijn donderdagavond laat allebei overleden toen ze tegen elkaar knalden in de Vosstraat aan de luchthaven van Antwerpen in Deurne. Door de knal is de wagen over de kop gegaan en tegen een verlichtingspaal en gevel gebotst. Voor de betrokkenen kwam alle hulp te laat.

 1. Studenten kaarten discriminatie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”
  Antwerpen/Lint/Hove/Heist-op-den-Berg/Mortsel/Hofstade/Hemiksem

  Studenten kaarten discrimina­tie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”

  ‘Make-up your mind!’ Dat is de boodschap van zes studenten van de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen aan de make-up industrie na een onderzoek naar make-up voor personen met een donkere huidskleur. Zij voelen zich vaak gediscrimineerd. “Het is moeilijk om dan te kunnen zeggen dat je je geaccepteerd voelt in deze maatschappij”, zegt een van hun getuigen.
 2. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Minister helpt 300.000 ‘nieuwjaarsbrieven’ over Oosterweel bussen: “Na 20 jaar praten, beginnen we nu écht aan de bouw van een gesloten ring”
  Antwerpen/Deurne

  Minister helpt 300.000 ‘nieuw­jaars­brie­ven’ over Oosterweel bussen: “Na 20 jaar praten, beginnen we nu écht aan de bouw van een gesloten ring”

  Het wordt een sleuteljaar voor de bouw van de Oosterweelverbinding. Tegen de zomer moeten de voorbereidende werken starten van de Oosterweelknoop aan het Noordkasteel. Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) buste maandag de eerste van in totaal 300.000 ‘nieuwjaarsbrieven’ op de Venneborglaan in Deurne.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel