Archiefbeeld van de Tweemontstraat in Deurne.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Tweemontstraat in Deurne. © Marc De Roeck

Fietsbatterij zorgt voor brand in woning Tweemontstraat

DeurneIn de Tweemontstraat in Deurne is zondagnacht brand uitgebroken. Er wordt vermoed dat er iets misliep tijdens het opladen van de batterij van een elektrische fiets. Niemand raakte gewond, maar om de herstellingswerken zo vlot mogelijk te laten verlopen werd de straat een tijdje afgesloten van het stroomnetwerk.

 1. Meer dan 7.500 bijkomende registraties in Antwerpen na testdag BE-Alert
  ANTWERPEN

  Meer dan 7.500 bijkomende registra­ties in Antwerpen na testdag BE-Alert

  Vorige week donderdag werden zo’n twee miljoen SMS-berichten verzonden via het nationale waarschuwingssysteem BE-Alert tijdens een test in 115 steden en gemeenten. In de provincie Antwerpen ging dat met een primeur gepaard met locatiegebaseerde technologie. Iedereen die aanwézig was in de provincie — dus niet per se woonachtig — kreeg een bericht. Na de testdag registreerden 7.500 adressen in Antwerpen extra voor BE-Alert.
 2. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. 300 handtekeningen voor petitie ‘doortrekken tram 9' in Deurne: “Openbaar vervoer zou prioriteit moeten krijgen”
  Deurne

  300 handteke­nin­gen voor petitie ‘doortrek­ken tram 9' in Deurne: “Openbaar vervoer zou prioriteit moeten krijgen”

  Op zondag 17 oktober stapten een vijftigtal actievoerders samen met de PVDA op in een mars voor beter openbaar vervoer in Deurne. Ze eisen het doortrekken van tram 9 om zo de beide kanten van Deurne te verbinden. “Het is een win-win situatie, Deurne krijgt zo haar welverdiende tramverbinding en de keerlussen in Deurne-Zuid worden hierdoor overbodig.” zegt Manal Toumi, districtsraadslid in Deurne.