Het Bisschoppenhofpark in Deurne.
Volledig scherm
Het Bisschoppenhofpark in Deurne. © Sigrid Spinnox

Eerste fase opfrissingswerken in Bisschoppenhofpark afgerond

DeurneNa een half jaar zit de eerste fase van de opfrissingswerken in het Bisschoppenhofpark in Deurne erop. Dat betekent dat de smalle zone tussen de Gallifortlei en de kleuterschool onder handen is genomen. Er is groen aangeplant én er is aangepast straatmeubilair en infrastructuur voorzien.

 1. Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosieven gevonden in Merksem
  Play
  Merksem

  Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosie­ven gevonden in Merksem

  Het was vrijdagnacht opnieuw prijs aan de woning van Gianni en Giorgi F aan de Rietschoorvelden in Merksem. Nadat er eerder deze week een vuurwerkbom in de voortuin belandde, werd deze keer de gevel beklad met rode verf. De boodschap is niet helemaal duidelijk, maar het laatste woord lijkt op ‘coke’. In de onmiddellijke omgeving heeft het SRT-team van de politie drie verdachten kunnen arresteren. Onder een wagen werd een explosief aangetroffen. Dat is later door Dovo op een veilige plaats tot ontploffing is gebracht.
 2. Twee ‘uithalers’ van 16 en 17 jaar oud opgepakt en overgeleverd aan Nederland, parket Antwerpen vraagt dan weer om overlevering van 35-jarige uithaler
  Antwerpen

  Twee ‘uithalers’ van 16 en 17 jaar oud opgepakt en overgele­verd aan Nederland, parket Antwerpen vraagt dan weer om overleve­ring van 35-jarige uithaler

  Twee minderjarigen van 16 en 17 jaar oud uit Rotterdam zijn de voorbije twee weken overgeleverd van ons land aan Nederland. De twee jongemannen werden betrapt in de Antwerpse haven toen ze drugs uit een container wilden halen. Omgekeerd pakte de Nederlandse politie dan weer een 35-jarige Rotterdammer op die vermoedelijk aan ons land zal uitgeleverd worden.
 3. Student Arne (23) kwalificeerde zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”
  Antwerpen

  Student Arne (23) kwalifi­ceer­de zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”

  Eind augustus kwalificeerde student Arne Flothman (23) zich voor het Ironman wereldkampioenschap triatlon in Hawaï. Deze straffe prestatie bereikte hij na slechts twee jaar trainen. Als amateuratleet draait hij zelf op voor de kosten van zijn deelname, daarom houdt hij een inzamelingsactie. “Het goedkoopste verblijf dat ik heb gevonden kost 10.000 euro voor anderhalve week.”