PZ Antwerpen
Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Dronken bestuurder (50) rijdt fietser in ziekenhuis, pleegt vluchtmisdrijf, crasht opnieuw en vecht met omstaanders

In het Antwerpse district Deurne is een vijftigjarige man opgepakt nadat hij met zijn wagen verschillende ongevallen veroorzaakte, waaronder een aanrijding met een fietser (48). Dat meldt de Antwerpse lokale politie. De man deelde ook klappen uit aan enkele omstaanders die hem na het laatste ongeval wilden tegenhouden. Hij legde een positieve ademtest af.

11 reacties

 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  En morgen is hij terug bezig.
 • Ann Van Looveren

  2 jaar geleden
  Ik heb die fietser zien liggen. Voor zo een varken kunnen ze nooit streng genoeg optreden. Hopelijk mag hij lang de gevangenis in voor zijn daden.
 • Adriaan Schellekens

  2 jaar geleden
  Het is te hopen dat hij een eigendom heeft en er beslag kan worden opgenomen om de kosten te betalen
 • Robin Verheyden

  2 jaar geleden
  Ik denk dat auto verbeurd verklaren, een hoge geldboete en een effectieve gevangenisstraf hier op hun plaats zijn, gezien het feit dat betrokkene ook het weefsel van de sociale controle aanvalt.
 • florent De Vos

  2 jaar geleden
  Oppakken,rijbewijs afpakken ,auto aanslagen en rijverbod plus een ferme boete dat verdienen zulke personen
 1. Wannes Cappelle opent concertzaal De Roma voor vrijwilligers: “Een bis-nummer? Dat heb ik bij een livestream nooit meegemaakt”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Wannes Cappelle opent concert­zaal De Roma voor vrijwilli­gers: “Een bis-num­mer? Dat heb ik bij een livestream nooit meegemaakt”

  Meer dan vijftien maanden is het stil geweest op het podium van De Roma vooraleer Wannes Cappelle er woensdagnamiddag zijn eerste snaar aanraakt. De iconische concertzaal opent al heimelijk voor de honderden vrijwilligers die De Roma rijk is. “Onze vrijwilligers zijn ons kapitaal, we zouden niet weten wat doen zonder. Bedankt om ons niet in de steek te laten.”